Заслуцька гімназія Дубровицької міської ради.

   





News

News: 212
Nov 27, 2022

Голодомор

Вшанування жертв Голодомору
Nov 24, 2022

Зустріч зі спортсменами

Сьогодні у гості до нас завітав обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Рівненської обласної ради.
Nov 24, 2022

Вітаємо переможців

Завершився чемпіонат Дубровицької міської ради з волейболу серед хлопців 2006р.н. та молодші, який тривав два дні: 15.11.2022р. і 22.11.2022р. у Дубровицькому ліцеї.
Nov 23, 2022

Зустріч з військовими парамедиками.

У Заслуцькій гімназії відбулася зустріч з військовими парамедиками. Здобувачам освіти розповіли як убезпечити себе під час обстрілів, провели практичні заняття з надання домедичної допомоги у разі кровотечі, продемонстрували техніку накладання джгута, турнікета та шини у разі переломів. Школярі у знак подяки вручили військовим патріотичні обереги. Наші серця із ЗСУ!
Nov 21, 2022

День Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу
Nov 10, 2022

Конференція партнерів Заслуцької гімназії

Конференція партнерів Заслуцької гімназії відбулася за участю педагогів, представників учнівського врядування та батьківської громадськості.
Nov 9, 2022

Написання диктанту

Мова - це код нації, який вирізняє один народ з-поміж інших.
Nov 9, 2022

Конференція партнерів Заслуцької гімназії

Конференція партнерів Заслуцької гімназії відбулася за участю педагогів, представників учнівського врядування та батьківської громадськості. Обговорили Стратегію розвитку гімназії, провели SWOT- аналіз: визначили сильні і слабкі сторони, загрози та можливості, цінності закладу.
Sep 30, 2022

Змагання до Дня працівника освіти України

30 вересня в Заслуцькій Гімназії були проведені спортивно-оздоровчі змагання.
Sep 21, 2022

День Миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.