Заслуцька гімназія Дубровицької міської ради.

   





News

News: 212
Apr 26, 2024

Акція «Чисте довкілля»

Не бути сторонніми спостерігачами, а дбати про чистоту навколо себе вирішили учасники освітнього процесу Заслуцької гімназії і взяли участь в акції «Чисте довкілля»
Apr 24, 2024

Фінальний районний етап змагань "Пліч-о-пліч"

Вітаємо із ІІІ місцем на фінальному районному етапі змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"!
Apr 23, 2024

Акція "Створи красу навколо".

Сонячна погода та гарний настрій надихнули на проведення у нашій другій домівці акції "Створи красу навколо".
Apr 19, 2024

Зональні змагання з волейболу ІІІ районного етапу "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги".

Сьогодні на базі спортивно-оздоровчого комплексу м.Дубровиця відбулись зональні змагання з волейболу ІІІ районного етапу "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги".
Apr 18, 2024

Вітання переможцям

18.04.2024 року в спортивно-оздоровчому комплексі м.Дубровиця відбулись змагання з легкої атлетики під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?»
Apr 2, 2024

В УКРАЇНІ ДІЯТИМЕ НОВИЙ ПОКРАЩЕНИЙ ПРОЕКТ З КІБЕРБЕЗПЕКИ BRAMA (БРАМА)

Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.
Mar 15, 2024

Профорієнтаційна робота

Для здобувачів освіти 9 класу студентки ВП Дубенський фаховий медичний коледж"КЗВО "Рівненська медична академія"РОР" Бруяка Іванна та Ясак Ангеліна провели профорієнтаційну роботу. Було приємно слухати випускниць нашого закладу.
Mar 14, 2024

Сьогодні день справжніх патріотів своєї країни!

Найщиріші вітання і шана усім, добровольцям та військовим, які з 2014 року свідомо захищають нашу країну. Всім, хто в найважчі часи покинув своє цивільне життя заради нашого майбутнього
Mar 11, 2024

Вшанування 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка

Сьогодні під час гутірки говорили про харизматичну постать Великого Кобзаря. Як відлуння віків і сьогодення одночасно звучали поезії Т. Шевченка, проведено гру "Повіршуємо разом". У слові Т. Шевченка - душа українського народу.
Mar 9, 2024

Щороку в березні українці згадують і вшановують Тараса Шевченка.

Усе в його творчості для нас болюче й злободенне, щире й глибоке, незламне і справжнє. Його доробок – ключ до більш глибокого розуміння потреб, болю, прагнень усього українського народу.